14 juli 2020

Meer dan geslaagde ontdekkingsdagen in Residentie Het Rekhof

Op 10 - 11 en 12 juli werd het nieuwbouwproject 'Het Rekhof' opengesteld voor het publiek. Een fijne ervaring voor mogelijke kandidaat kopers die dit woonproject in een afwerkingsfase van dichtbij wensten te bekijken.

De aantrekkingskracht van dit project en het zachte weer zorgden voor een heus succes en mooie opkomst. Het Rekhof bestaat uit 19 appartementen (sommige met tuin), een handelszaak en ondergrondse parkeerplaatsen en dit alles op wandelafstand van Poperinge Centrum. De appartementen bevatten 1,2 of 3 slaapkamers.

Samen met bouwbedrijf Catteeu zorgden we voor een professionele begeleiding en mogelijkheid tot vragen stellen. Twee omgetoverde appartementen gaven een realistische inkijk in het project. Dit natuurlijk voorzien van een hapje en drankje.

Het strakke architecturale lijnenspel en de grote raampartijen verraden het; dit is een toonbeeld van hedendaags wonen, met oog voor schoonheid maar ook met aandacht voor comfort. Alle appartementen beschikken over ruime terrassen: sommige gedeeltelijk overdekt, andere genietend op een groen dak. De appartementen op de gelijkvloerse verdieping beschikken tevens over een tuin.
 
Wie het project bezocht op één van de opendeurdagen was meer dan overtuigd. Dit resulteerde in meerdere reservaties.
Bezoeken ter plaatse en reservaties zijn nog steeds mogelijk. Neem hiervoor contact op via mail info@art-of-building.be.